Täydellisen presentaation luominen

197,00 alv. 24%

Tämän kurssin avulla opit tekemään täydellisen presentaation, joka herättää tunteita, pitää yleisön kiinnostusta yllä ja ohjaa huomion siihen, mikä on kulloinkin tärkeintä. Paitsi presentaation ulkoisista seikoista, opit paljon myös siitä, miten ammattipuhujien toivotaan toimivan toimittaessaan presentaatioitaan järjestäjätaholle.

Hän on matkustanut ympäri maailmaa tuottamassa tapahtumia viimeisen 17 vuoden aikana 40:ssä maassa, kuudella mantereella. Asiakkaina maailman kuuluisimpia ja arvostetuimpia puhujia, mm. Les Brown, Bob Proctor, T Harv Eker, Brendon Burchard, Joseph McClendon III ja John Gray.

Suomessa Christoffer on ollut m.m. Nordic Business Forumin, Evento Awardsin ja Biohacker Summitin tuotantotiimeissä.

Luulisi siis että tästä kokemuksesta olisi tarttunut jotain Christofferiin siitä että kuinka tehdään hyvä presentaatio? Christoffer on itse myös luennoinut yli sadassa tapahtumassa ja luonut presentaatioita m.m Puhdistamon kaupalliselle johtajalla Joni Inkiselle, Olli Postille, Tomi Kokolle sekä Andrei Koivumäelle.

Omista kokemuksistaan hän on laatinut täydellisen presentaation luomisen kaavan.

Kurssin sitältö ja työskentelytapa

 

Kurssilla käsiteltävät kokonaisuudet ovat:

  • Presentaatioiden tarkoitus
  • Parhaat keinot huomion herättämiseen, yleisön mukaan tempaamiseen ja oppimisen edesauttamiseen
  • Optimaalinen protokolla täydellisen presentaation laatimiseksi

Tämä kurssi koostuu videomateriaalista, tehtävistä ja kurssin pääkohdat kiteyttävästä tekstimateriaalista. Videoiden pituus on yhteensä kaksi tuntia. Kurssin läpikäyminen onnistuu yhdeltä istumalta, tai sen voi suorittaa esimerkiksi muutaman päivän tai viikon aikana. Tehokkaimmillaan kurssilla käsiteltävien kokonaisuuksien sisäistäminen on, kun materiaalia läpikäydessäsi työstät samalla omaa presentaatiotasi paremmaksi (tai luot sen tyhjästä) Christofferin vinkkien avulla.

Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus varata henkilökohtainen 30 minuutin mittainen sparrausaika Christofferin kanssa.

Tapaaminen kannattaa varata vasta, kun olet ehtinyt käydä kurssin läpi.

Tuotetunnus (SKU): tpl Osasto: