Ammattipuhuja-podcast

Suomen ensimmäinen puhujan ammattiin keskittyvä podcast.
Vieraina Suomen eturivin puhujia. Isäntänä Christoffer Weiss.

Neljännen kauden vieraat

Podcast julkaistaan aina maanantaisin tutuilla podcast-alustoilla.
Löydät ne kaikki täältä.

Kolmannen kauden vieraat

Luova johtaja, kirjailija & ravintoloitsija
Näyttelijä & esiintymisvalmentaja

Olympiaurheilija
Vuorovaikutusmuotoilija
Ravitsemusasiantuntija & biohakkeri
Viestinnän konsultti ja -valmentaja
Kaupunginvaltuutettu & viestinnän valmentaja
Vaikutusmarkkinoinnin strategisti
Tunneterapeutti & valmentaja
Juontaja ja sarjayrittäjä
Hypnotisti
Rahataidon valmentaja
Imitaattori-näyttelijä
Valokuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija
Elokuvaohjaaja, kuvaaja & tuottaja

Toisen kauden vieraat

Tomi Kokko
Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti

Tomi Kokko on Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti, jonka visio inspiroida miljoona ihmistä voimaan paremmin kuin koskaan, saada heidät ottamaan täysi kontrolli omasta elämästään, auttaa heitä löytämään se heille toimiva ruokavalio ja mikä tärkeintä rohkaista heidät jahtaamaan omia unelmiaan!

Kotisivut

Saija Lentonen
Näyttelijä, joogaopettaja

Saijan ensimmäinen ammatti, jonka kautta hän varmasti onkin monelle tuttu, on vienyt hänet niin televisioon, teatteriin kuin elokuvateattereiden valkokankaille.

Parikymmentä vuotta freelancer näyttelijänä on opettanut Saijalle paljon ihmisyydestä, kommunikaatiosta ja esilläolosta. Saija on kiitollinen kaikesta mitä näyttelijän työn kautta on saanut oppia ja kokea ja samaan aikaan suhtautuu suurella innolla ja odotuksella elämänsä uuteen vaiheeseen valmentajana, hoitajana ja opettajana.

Kotisivut

Juho Toivola
Työpsykologi ja rekrytointikouluttaja

Juho Toivola on Suomen tunnetuimpia ja pidetyimpiä rekrytointikouluttajia. Hän on työskennellyt pitkään suorahakukonsulttina ja henkilöarviointipsykologina sekä johtanut rekrytointia Finnairilla ja Elisalla. Juho haluaa parantaa rekrytoinnin tasoa Suomessa ja sitä kautta koko suomalaista työelämää.

Työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistuneena psykologina Juho nauttii myös työelämätutkimuksen kansantajuistamisesta ja henkilöstön tuottavuuden kehittämiseen tähtäväästä johdon sparraamisesta. Hänen näkökulmansa ei kuitenkaan ole akateeminen vaan vahvasti liiketoiminta- ja työelämälähtöinen.

Varaa Juho tapahtumaasi
Kotisivut

Timo Kiuru
Globaali Luova Johtaja | Kirjailija

Timo Kiuru on kansainvälisesti palkittu, globaalisti työskentelevä luova johtaja. Nurmijärveltä lähtenyt Timo Kiuru on työskennellyt muun muassa Samsungin, Googlen, McLarenin, Microsoftin ja Minin projekteissa luovana johtajana ympäri maailmaa. Kiurun tavoitteena on rohkaista yrityksiä käyttämään vapaammin luovuuttaan ja tuomaan esiin vahvemmin sekä arvoa että arvoja. Timo Kiuru palkittiin globaalilla 40 under 40 -toimialapalkinnolla vuonna 2016.

Timolle luovuus on bisneksen kovinta ydintä, mitattavaa ja määritettävää. Timo puhuu oman tarinansa kautta siitä, miten luovuudessa tulee kasvaa, mitä mahdollisuuksia meille organisaatioissa aukeaa, kun käytämme luovuuttamme ja miten luovuuden johtaminen on yksi kasvun tärkeimmistä tekijöistä. Tässä ajassa tarvitsemme luovuutta enemmän kuin koskaan.

Varaa Timo tapahtumaasi

Kotisivut

Ilkka Koppelomäki
Itsensä johtamisen valmentaja, yrittäjä ja kirjailija

Ilkka Koppelomäki on auttanut ihmisiä voimaan paremmin jo yli 10 vuoden ajan. Vuodesta 2007 Ilkka on erikoistunut mielen hallintaan ja auttanut sekä henkilökohtaisesti että ryhmävalmennuksilla tuhansia ihmisiä tekemään omassa mielessään muutoksia, jotka ovat auttaneet elämässä eteenpäin.

Ilkka on monipuolinen valmentaja, jonka tyylissä yhdistyy sekä valmennus, sparraus että mentorointi. Valmentajan tulokset ovat yleensä suoraan verrannollisia valmentajan asenteeseen. Lujan asenteen valmentamiseen Ilkka on omaksunut omilta mentoreilta, valmentajilta ja kouluttajilta, jotka ovat maailman johtavia omalla alallaan (mm. Dr. Richard Bandler, Tony Robbins, Mark Hayley, Ilkka Rajala, Bob Proctor ja Joseph McClendon III).

Varaa Ilkka tapahtumaasi
Kotisivut

Niina Sainius
Vaikuttamistaitojen vahvistaja

Niina Sainius on Suomen ensimmäinen esiintymisvalmentaja lähes 20 vuoden monipuolisella kokemuksella. Niina auttaa sinua olemaan työssäsi vaikuttavampi ja vakuuttavampi olipa kyse sitten erityisemmästä esiintymistilanteesta tai arkipäiväisestä palaverikeskustelusta.

Uusi termi ”esiintymisen kieli” kuvaa hänen ajatteluaan esiintymisen ja vaikuttamisen taidoista. Niinan kiinnostus ja perehtyminen sanattomaan viestintään ja kehon kieleen alkoi jo lapsuudessa, jolloin laulajan urasta haaveillut pikkutyttö halusi eroon omasta esiintymisjännityksestään.

Opit menivät perille niin hyvin, että myöhemmin Niina pääsi valmentamaan oman alansa huippuja hyvin eri aloilta: huippu-urheilijoita, laulajia, yrittäjiä, myyjiä, tutkijoita, projektipäälliköitä, markkinoijia…

Tähän päivään mennessä Niinan opissa on käynyt lähes 30 000 suomalaista.

Kotisivut

Mika Pesonen
Temperamenttiälykäs valmentaja ja tietokirjailija

Valmentaja, tietokirjailija Mika Pesonen (KTM) on kokenut ja pidetty valmentaja. Hän siirtyi vuoden 2020 keväällä valmennusyrittäjäksi työskenneltyään sitä ennen reilut kuusi vuotta OP Ryhmässä valmentaen myyjiä, esimiehiä ja johtoryhmiä. Mikan erinomaiset valmennuspalautteet johtuvat hänen asiantuntemuksestaan, rohkeudestaan sekä erinomaisesta esiintymistaidostaan.

Mika julkaisi vuoden 2020 alussa yhdessä avovaimonsa Minna Oulasmaan kanssa tietokirjan ”Tunnista tyyppisi – löydä itsesi ja muiden parhaat puolet” (Otava). Kirjassa on erittäin kattavasti kuvattu mm. erilaiset pomo- ja ostajatyypit. Tee testi MikaVaraa Mika tapahtumaasi
Kotisivut
Tee testi

Perttu Pölönen
Keksijä | Kirjailija | Futuristi

Perttu Pölönen on futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.

Perttu Pölönen on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen. Hän puhuu monipuolisesti tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista – tulevaisuuden työelämästä, inhimillisestä vallankumouksesta, uudesta normaalista, informaatioteknologioista, disruptiosta, koulutuksesta ja vastuullisuudesta.

Varaa Perttu tapahtumaasi
Kotisivut

Jaana Hautala
Kouluttaja | Kehittäjä | Tietokirjailija

Jaana Hautala on oivalluttava puhuja, mieleen ja henkiseen hyvinvointiin sekä stressinhallintaan erikoistunut kokenut asiantuntija, valmentaja ja kouluttaja. Jaanan intohimo on metataidot ja mielen muotoilu. Hän on kirjoittanut myös kaksi tietokirjaa mielentaitoihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Jaana on tutkinut ihmisyyden dynamiikkaa jo vuodesta 1988 valmentaen urheilijoita, toimien 15 vuotta esimies- ja johtotehtävissä sekä kouluttaen henkilöstöä. 2010 hän perusti Oivaltamaan valmennusyrityksen, jotta voi keskittyä elämäntehtäväänsä. Tämän päivän työelämä vaatii metataitoja, ja kun oivallamme ajattelun yhteyden kehossa piileviin voimavaroihin, säteilevät positiiviset vaikutukset kaikkialle työyhteisöistä yksityiselämään. Metataitojen ytimessä ovat: ajattelu- ja tunnetaidot, vuorovaikutustaidot, tilannetaju, tietoisuus ja intuition käyttö.

Näitä metataitoja Jaana on yli 10 vuoden ajan saanut rohkeasti oivalluttaa jo yli sadassa organisaatiossa.Varaa Jaana tapahtumaasi
Kotisivut

Anssi Rantanen
Kasvun asiantuntija, Yrittäjä, Growth Triben maajohtaja

Anssi Rantanen on yrittäjä, ex-googlelainen ja kasvustrategi, joka nousi yhdeksi suomalaisen liike-elämän kysytyimmistä puhujista voitettuaan Nordic Business Forum -tapahtuman puhujakilpailun keväällä 2019.

Uransa aikana Anssi on tutkinut ja saanut kokea, kuinka maailman parhaat organisaatiot toimivat niin myynnin, markkinoinnin kuin tiimihengen ja johtamisen pelikentällä. Hän jakaa oppejaan yleisöille inspiroivasti, yhdistäen tutkitun tiedon ja omakohtaiset tarinat kokonaisuudeksi, josta yleisö saa konkreettisia välineitä oman työnsä ja osaamisensa kehittämiseen.

Varaa Anssi tapahtumaasi
Kotisivut

Mika Rubanovitsch
Myyntivalmentaja

Ruba on Suomen johtava etämyynnin vaikuttaja ja uudistuvin myyntivalmentaja, sparraaja, menestynein ja tuottavin myyntikirjailija, Johtajatiimin omistaja ja Myyntikapinan lipunkantaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia sekä konsultointia, joissa yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus korostuvat. Yhtiö tunnetaan pitkäaikaisista strategisista kumppanuuksista ja luotettavuudesta.

Ruba saa kiitosta intohimoisesta ja selkeästä tavasta esiintyä erilaisissa puhetilaisuuksissa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Aktiivinen vaikuttajamyyjä, keskustelija ja keskustelun herättäjä eri kanavissa. Luo uusia megatrendejä, kuten Pelastetaan Stocka, Suomi myy! -seminaari sekä Myyntikapina, Myyntikanava, Myyntipeli ja STOP-myynti. Tavoitteena myynnin ja johtamisen arvostuksen nostaminen Suomessa.

Varaa Mika tapahtumaasi

Niina Ratsula
Vuoden 2019 Vastuullinen Vaikuttaja

Niina Ratsula on kauppatieteiden tohtori, yrittäjä, tietokirjailija, tutkija ja Nordic Business Ethics aloitteen toinen perustajista, jonka missiona on edistää vastuullista työelämää Pohjoismaissa.

Puheenvuoroissaan Niina inspiroi organisaatioita tarkastelemaan virallisten vastuullisuuslupaustensa lisäksi yrityskulttuuriaan, johon pohjautuvat kirjoittamattomat säännöt ovat usein kirjoitettuja sääntöjä voimakkaampia. Tästä aiheesta Niina väitteli kauppatieteiden tohtoriksi vuonna 2020, toimittuaan sitä ennen 12 vuotta kansainvälisissä johto- ja asiatuntijatehtävissä Nokialla ja Kemiralla yritysvastuun ja compliance-ohjelmien parissa.

Varaa Nina tapahtumaasi
Kotisivut

Risto Kuulasmaa
Portfolioyrittäjä, valmentaja

Risto Kuulasmaa on median moniottelija, joka on työskennellyt  Docventuresin ja Duudsonien taustalla tuottajana, ohjaajana ja strategina. Hän on työskennellyt Ylen television ja Areenan julkaisupäällikkönä ja tuottanut televisio- ja elokuvasisältöjä Los Angelesissa, Amsterdamissa ja Suomessa.

Amsterdamissa asuva Risto on osaperustanut mm. Tubeconin, Docventuresin, Audiolandin ja Finnish Flown. Risto on myös UNICEF Suomen hallituksen jäsen.

Riston The Next Chapter valmennusohjelma valmentaa johtajia, yrittäjiä ja huipputason urheilijoita ja asiantuntijoita. 

Varaa Risto tapahtumaasi
Kotisivut

Alf Rehn
Vaikuttava bisnesajattelija. Vuoden Puhuja 2010.

Alf Rehn on innovaation, designin ja johtamisen professori Tanskan Odensessa sijaitsevaan Syddansk Universitetin (SDU) teknisessä tiedekunnassa.

Vuonna 2009 Rehn sai kansainvälistä tunnustusta Thinkers 50 -listalla, jonka nousevia ajattelijoita listaavassa “gurututkassa” (guru radar) hänen sijoituksensa oli 13. Vuonna 2011 hänet nimettiin listalle uudelleen.

Rehn on tunnettu luovasta lähestymistavastaan johtamisen ja liike-elämän tutkimuksessa. Hän kääntää usein päälaelleen itsestäänselviksi pidettyjä näkemyksiä. Rehn yhdistelee täsmällistä tutkimusta usein yllättäväänkin elämänkatsomukseen, sisällyttäen esimerkiksi populaarikulttuuria ja filosofista teoriaa analysoidessaan nykyajan liike-elämää ja taloutta. 

Tiivistelmä jaksosta
Varaa Alf tapahtumaasi
Kotisivut

Ensimmäisen kauden vieraat

Reidar Wasenius
Oppimisen ja vaikuttamisen ammattilainen

Reidar Waseniuksen esityksissä yhdistyvät kiehtovalla tavalla hänen osaamisensa tietotekniikan, medioiden ja psykologian alueilla. Hänen humoristiset ja asiantuntevat esityksensä ovat ajatuksia herättäviä ja mukaansatempaavia. Yli 30 vuoden kokemuksellaan hän kuuluu Suomen parhaimmistoon sekä kouluttajana että juontajana.

Reidarin ääni saattaa olla tuttu. Hän on työskennellyt pitkään radiossa ja moneen otteeseen televisiossakin. Nykyään kuulet Reidarin äänen viikottain puhelimessasi ja aina kun matkustat VR:n junissa.

Varaa Reidar tapahtumaan

Tom Pöysti
Näyttelijä

Tom Pöysti on yksi suosituimmista asennepuhujista Suomessa, siispä hän on oikea henkilö tuomaan positiivista energiaa kaikille. Tompan tapa koskettaa ihmisiä vaikuttavan puheen kautta on ainutlaatuinen. Hän pukee tärkeät aiheet hauskojen ja koskettavien tarinoiden muotoon ja näin ne jäävät kuulijoiden mieliin pitkäksi aikaa.

Varaa Tomppa tapahtumaan
Kotisivut

Helena Kastikainen
Yrittäjä | Kirjailija

Milleniaalien johtamisen ja milleniaalien johtajaksi kasvattamisen lisäksi, Helenan puheenvuorojen aiheita ovat itsensä johtamisen lainalaisuudet ja asenne. Helena inspiroi yleisöjä käytännön kokemustensa kautta ja kertoo puheenvuoroissaan rehellisesti omista kipupisteistään, epäonnistumisistaan ja oivalluksistaan uransa varrelta. Tällä keinolla Helena haluaa murtaa itsensä sekä tiimin johtamiseen liittyviä myyttejä, ja antaa kuulijalle konkreettista näyttöä itsensä kehittämisen hyödyistä.

Varaa Helena tapahtumaan täältä tai täältä.
Kotisivut

Robson
Tavoitteena olla Maailman Paras Aivovammapotilas

Thriathlonisti ja puhuja Robson Lindberg löi vitosdivarin jääkiekko-ottelussa taklauksen seurauksena takaraivonsa jäähän ja sai aivovamman. Nyt, 4 vuotta myöhemmin, Lindberg on asettanut tavoitteekseen palata täyden matkan triathlonkisoihin.

Robson on päättänyt dedikoida elämänsä vammasta puhumiseen ja näkymättömän vamman nähdyksi tekemiseen. Hän uskoo ja luottaa elämän kantavaan voimaan ja puhuu vertaistuen, perheen ja ystävien merkityksestä kriisin keskellä. Aivot ovat plastiset ja niitä voi ohjelmoida. Hän on keskittynyt ’ohjelmoimaan’ aivonsa uudelleen ja näyttää oman esimerkin kautta miten mahdottomasta voi tehdä mahdollista.

Varaa Robson tapahtumaan
Kotisivut

Maaretta Tukiainen
Kirjailija, mentori ja muutosvalmentaja.

Maaretta Tukiainen on intohimoinen tarinankertoja, valmentaja ja muotoilija, joka fasilitoi, sparraa ja mentoroi muutosprosesseja eri toimialoilla. Hän uskoo elinikäiseen oppimiseen ja yhdessä luomiseen. Maaretta näkee tulevaisuudessa monen meistä olevan “moniura-ihminen”.

Ennen kaikkea tulevaisuuden työelämä edellyttää kykyä johtaa itseään. Maaretta on perehtynyt aiheeseen, sillä itsensä johtaminen on yksi keskeisimpiä teemoja hänen Hyvän mielen taidot -kirjassaan. “Miten johtaa itsensä menestykseen” onkin toinen Maaretan suosituista aiheista.

Varaa Maaretta tapahtumaan
Kotisivut

Tomi Kaukinen
Valtakunnan virallinen epäonnistuja

Ruotsinsuomalainen Tomi Kaukinen on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen pitkän ajan yrittäjä joka ei pelkää päättömiäkään haasteita.

Tomi Kaukinen puhuu negatiivisten ajatuksien muuttamisesta positiiviseksi inspiroivia puheita epäonnistumisen kääntämisestä onnistumiseen kuten myös loppuunpalamisen anatomiasta.

Varaa Tomi tapahtumaan
Kotisivut

Camilla Tuominen
Tunnekouluttaja | Kirjailija
Vuoden business vaikuttaja 2019

Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on tunnekouluttaja, kirjailija, kuvittaja ja vuoden business vaikuttaja 2019.

Hän työskenteli aiemmin liikkeenjohdon konsulttina kunnes vuonna 2012 irtisanoutui ymmärrettyään, että tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksillä on ymmärtää ja johtaa tunteita. Hän perusti tunne startupin Emotion Trackerin, jonka toimitusjohtajana hän toimi kunnes myi sen vuonna 2019. Hän on kirjoittanut ja kuvittanut kolme tunteiden johtamista työelämässä käsittelevää kirjaa ja uusin “Tunteet ei kuulu työpaikalle” ilmestyi syyskuussa. 2020.

Varaa Camilla tapahtumaan

Mikael Hugg
Startup yrittäjä | Advisor | Toimitusjohtaja

Mikael Hugg on kauppatieteiden maisteri, himo-oppija, millenniaalijohtamisen asiantuntija, innovaattori sekä visionääri. Hän on myös toiminut Millennial Advisorina Suomen suurimpien yritysten johtoryhmille.

Mikael on oppimisen maksimoimiseen perehtynyt keynote-puhuja, joka haluaa auttaa kuulijoitaan innostuneesti oppimaan, uskomaan omaan potentiaaliinsa ja yltämään parhaimpaansa – yrityselämän lainalaisuuksia mukaillen.

Varaa Mikael tapahtumaan
Kotisivut

Joni Jaakkola
Hyvinvointialan yrittäjä | Työhyvinvointivalmentaja

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, sosiaalisen median vaikuttaja ja ihmisläheisen mutta tuloksekkaan valmennusfilosofian sanansaattaja. DI-tutkinto ja ura lensivät pöytälaatikkoon vuonna 2010, kun Joni vetäisi oravanpyörän heittoistuimen kahvasta ja teki elämäntavastaan harrastuksen perustaessaan vaimonsa, tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen. 2015 toiminta nousi uudelle tasolle Helsinkiin perustetun Optimal Performance Center -kuntosalin ja valmennuskeskuksen avulla.

Varaa Joni tapahtumaan
Kotisivut

Marjo Rantanen
Valmentaja (CEO) | Kirjailija | Stand up -koomikko
Vuoden Puhuja 2019

Marjo Rantanen on tunnelmajohtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja, ammattipuhuja ja tietokirjailija. Marjo uskoo, että hyvä tunnelma on kivijalka, jonka päälle rakennetaan koko yrityksen menestys. Pelkän asiajohtamisen aika on ohi, ihmiset kaipaavat hyvää tunnelmaa niin asiakkaina, yhteistyökumppaneina kuin työntekijöinäkin.

Marjon esikoiskirja Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro) ilmestyi keväällä 2016, ja toinen kirja Tunnelmajohtaja (Alma Talent) julkaistiin lokakuussa 2018.

Varaa Marjo tapahtumaan
Kotisivut

Antti Merilehto
Tietokirjailija | Maajohtaja
Vuoden Puhuja 2018 – Evento

Antti Merilehto on Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) kirjan kirjoittaja ja tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Antti sparraa johtoryhmiä tekoälyn hyödyntämisessä, sijoittaa teknologiayhtiöihin ja toimii hallitustyössä.

Varaa Antti tapahtumaan

Terhi Majasalmi
Varallisuusvalmentaja | Sijoittaja | Yrittäjä

Terhi Majasalmi on sarjayrittäjä, raha- ja sijoitusmaailman mielipidevaikuttaja sekä kiinteistösijoittaja. Esikoisteos Totuus taloudestasi ilmestyi vuonna 2012, Koululaisen rahakirja 2016 ja Rikastamo 2018. Vuonna 2013 sai ensi-iltansa tv-ohjelma Kirsi ja himoshoppaajat, jossa Terhi esiintyi asiantuntijana.

Varaa Terhi tapahtumaan
Kotisivut

Johannes “Hatsolo” Hattunen
Breikkari | Hyvinvointialan yrittäjä | Motivaattori

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on yksi kansainvälisesti arvostetuimpia Suomalaisia breikkareita. Suomen ja Pohjois-Euroopan mestaruuksien lisäksi hän on uransa aikana voittanut lukuisia kansainvälisesti merkittäviä kilpailuja.

Vaikka Hatsolo onkin kovan luokan tanssitaituri, hän on viimeisten vuosien aikana luonut menestyksekkäästi uraa puhujana, kirjailijana, sarjayrittäjänä ja työhyvinvointivalmentajana. Kokemukset tanssiringeissä ovat opettaneet, että menestyksen raaka-aineet ovat kaikkien ulottuvilla.

Kotisivut

Teemu Arina
Digitalisaation asiantuntija | Tietokirjailija | Biohakkeri
Vuoden puhuja 2017

Teemu Arina on kansainvälisesti tunnettu digitalisaatioon erikoistunut tietokirjailija ja tulevaisuusteemoihin keskittynyt puhuja. Arina on erikoistunut erityisesti oppimisen, työn, johtamisen, asumisen, terveyden ja hyvinvoinnin avainkysymyksiin. Hän tutkii erityisesti ihmisen ja koneen välistä suhdetta ja mitä se merkitsee ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta.

Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin, Saksan opetus-ja tutkimusministeriön sekä Unescon suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon teema-alueella ”Humanity in Digitization”.

Varaa Teemu tapahtumaan
Kotisivut

Mato Valtonen
Luovuuden asiamies
Vuosikymmenen Puhuja 2012
Vuoden Puhuja 2008


Yrittäjä, kirjailija, rock-kukko ja puhetyöläinen puhuu innostavan työilmapiirin puolesta muutosten maailmassa. Lisäksi hän kartoittaa jarruja, jotka eteen tullessaan estävät meitä käyttämästä voimavarojamme. Mato Valtonen haastaa simppelin oivaltamisen kautta uudenlaisiin tavoitteisiin. Meidän tulee nähdä metsä puilta ja herätellä itsetuntomme. Se on siellä, se vain pitää ottaa käyttöön!

Varaa Mato tapahtumaan

Podcastin isäntä

Christoffer Weiss
Näyttelijä | AudioVisuaalinen Alkemisti | Esiintymisvalmentaja

Christoffer Weiss on dynaaminen ja energinen puhuja jolla laaja, yli 18 vuoden kokemus tapahtuma-alasta; tuottajana, puhujana ja tietysti osallistujana.

Yli 300 tapahtuman tuottajana, noin 40:ssä maassa ja kuudella mantereella, Christoffer on käsitellyt yli 1000 presentaatiota, ensikertalaisista aina maailman huippupuhujiin ja siten nähnyt mikä toimii ja mikä ei.

Teatterikorkeakoulusta valmistuneena ammattinäyttelijänä taas Christofferilla on vankka pohja kaikenlaiseen esiintymiseen ja hän pystyy helposti omaksumaan roolin kuin roolin, yleisölle kuin yleisölle, tilanteessa kuin tilanteessa.

Christoffer on valmentanut esiintyjiä ja puhujia maailmanlaajuisesti; stand-up koomikoista beatbox artisteihin ja myyjistä misseihin.

Varaa Christoffer tapahtumaan
Kotisivut

Liity sinäkin joukkoon

Nyt jos joskus on hyvä aika keskittyä puhujataitoihinsa.